Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Sanatate > Fundatia Regina Maria
   video_ong
video_anunt
Avem 44 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59035

 

Fundatia Regina Maria

10

Fundatia Regina Maria


Strada: Str. Garlei nr. 88
Codul postal: 013725
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: Sector 1
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Andreea Tudose
Telefon: 0314381809

Fundația Regina Maria a fost înființată de către Dr. Wargha Enayati și soția sa, doamna Mitra Enayati, în luna iunie 2010, în București.

Dr. Enayati este Fondatorul Rețelei private de sănătate REGINA MARIA (1995), medic al Ambasadei Germaniei la București, cetățean german de orginie persană, cardiolog de profesie și membru al comunității internaționale Bahá’í.

Viziunea Fundației Regina Maria este de a crea o lume mai buna, în care dragostea pentru semeni se traduce, prin puterea exemplului personal prin grijă și acțiune, de la toți cei ce pot, pentru cei ce au nevoie.

Misiunea Fundației Regina Maria este de a acționa drept catalizator al progresului potențialului uman, prin implicarea societății civile, a organizațiilor și instituțiilor în promovarea creșterii calității vieții și condițiilor de trai ale tuturor segmentelor defavorizate ale populației, în cadrul unor proiecte și programe sustenabile și durabile în domeniile educației, culturii, sănătații, păstrând echilibrul între partea materială și cea spirituală.


Report Listing   Data adaugarii: 8.3.2013  Vizualizari: 1175

Rate now:  
0
0 
sponsorizare
by predescu daniela
on 27.12.2013
buna ziua ,ma numesc daniela predescu,am 28 de ani din Rm Valcea,,sufar de trombocitopenie imuna si mi s-a recomandat sa fac tratament cu revolade un medicament costisitor pt bugetul meu (1400ron/luna)
vreau sa va cer ajutorul sa ma ajutati sa gasesc sponsorizare pt tratament .
date de contact 0786465439 sau adresa de mail pdanutta@yahoo.co.uk

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?