Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > International > Asociatia ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V.”
   video_ong
video_anunt
Avem 63 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58772

 

Asociatia ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V.”

10

Asociatia ”Solidaritate Umanitara Internationala G.V.”


Strada: Principala
Numarul: 124
Codul postal: 81702
Orasul: Loc. Lacu Sărat, str. Principală, nr. 124, com. Chişcani
Judetul/Sectorul: Braila Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Vasile Grigoras
Telefon: 0727494551

Activitatea Asociaţiei ” Solidaritate Umanitară Internaţională G.V.” se desfăşoară în baza statutului său şi cu legile române în vigoare şi are ca obiect de activitate strângerea de fonduri, colectarea de ajutoare materiale şi bunuri de folosinţă îndelungată, pentru susţinerea programelor sociale, medicale, educative, juridice şi caritabile, pentru ajutorarea următoarelor categorii defavorizate: copii şi bătrâni abandonaţi, bolnavi cronici de cancer, diabet, cardiaci, psihic, handicap fizic şi boli incurabile, transplant de organe, familii cu 5 – 12 copii, sinistraţi, orfani, studenţi, văduve şi oameni fără un acoperis deasuprea capului, majoritatea extrem de saraci, lipsiţi parţial s-au total de suport material şi financiar, indiferent de vârstă, sex, religie, naţionalitate s-au apartenenţă politică, persoane marginalizate care trec prin situaţii de risc, al cărui strigăt pentru ajutor nu este auzit şi pentru că numărul acestora este foarte mare, nu au cum sa-i ajute alte ONG-uri existente din cauza lipsei capacitaţii şi posibilităţilor limitate.

Cu implicare în proiecte de cooperare internaţinală de solidaritate, Asociaţia ”Solidaritate Umanitară Internaţională G.V.” este VOCEA celor care nu pot striga după ajutor şi promovează dezvoltarea capacităţilor umane, prin asimilarea de cunoştinţe şi acţiuni concrete de solidaritate comune, care vizează realizarea unui echilibru între diferenţele sociale, economice, medicale şi juridice între săraci şi bogaţi. Asociaţia “ Solidaritate Umanitară Internaţională G.V.” se bazează pe principiul transparenţei şi a responsabilităţii sociale în toate activităţile sale faţă de cei care sunt mai puţin norocoşi, pe care trebuie să-i ajutăm din puţinul nostru, pentru că ei au dreptul la viaţă şi vor să trăiască!.

Asociaţia “ Solidaritate Umanitară Internaţională G.V.” promovează cooperarea internaţională pentru dezvoltare ca un instrument pentru crearea unor poduri şi reţele de relaţii între diferite grupuri şi actori sociali în dezvoltarea unei culturi de solidaritate şi egalitate între popoare, cu scopul de a sensibiliza oamenii de bună credinţă de pretutindeni să fie generoşi pentru semenii nostrii care trec prin situaţii injositoare cumplite şi al carui strigat pentru ajutor nu este auzit. Mesajul celor al carui strigăt pentru ajutor nu este auzit -“Vreau să trăiesc” şi ”VOCEA” celor care nu pot striga după ajutor - “Vreau să trăiesc!”! Fiecare puţin, ajută un copil sau un bătrân!
Suntem o organizaţie umanitară clădită pe acţiune!

“Fiecare fiinţă umană este importantă şi toate fiinţele umane datorează ceva de la colegii lor pentru locuitorii acestei planete."! - Wallace Campbell

 

Asociaţia ”Solidaritate Umanitară Internaţională G.V.”, (A.S.U.I.G.V.) este o organizaţie non-profit, non-guvernamentală, cu personalitate juridică şi apolitică, înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor sub nr 39/ 24.09.2012 la Judecătoria Brăila, cu sediul în Localitatea Lacu Sărat, str. Principală, nr. 124, com. Chişcani, jud Brăila, Cod. Poştal nr. 817026, România. Codul de Inregistrare Fiscală ( C.I.F ): 30806920.

Web: www.asuigv.com; www.solidaritate-umanitara.ro; www.daruieste-speranta.ro

E-mail: asuigv@yahoo.com; asuigv1@yahoo.com; vasile50g@yahoo.com

Tel/fax: 0040 239 652 646; Tel: 0040 727 494 551; 0040 740 984 119

Report Listing   Data adaugarii: 20.10.2012  Vizualizari: 591

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?