Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dizabilitati > Fundatia "Alaturi de Voi" Romania
   video_ong
video_anunt
Avem 34 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58741

 

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania

10

Fundatia


Strada: Vovideniei
Numarul: 10
Bloc: -
Apartament: -
Codul postal: 700079
Orasul: Iasi
Judetul/Sectorul: Iasi Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Angela Achitei
Telefon: 0232 275568
Fax: 0232275568
Fundaţia “Alături de Voi” România este persoană juridică română, cu scop non-profit, fără apartenenţă politică, fiind înfiinţată în conformitate cu prevederile Legii 24/2000, în martie 2002, de către Holt International Children’s Services, cu finanţare USAID. Sediul naţional al ADV România este la Iaşi. Prin centrele Iaşi, Constanţa şi Mureş, Fundaţia Alături de Voi România acţionează în trei regiuni ale ţări -Moldova, Transilvania şi Dobrogea.

ADV Romania ofera urmatoarele servicii:

Servicii directe pentru persoane infectate şi afectate HIV/SIDA – asistenţă psihosocială; asistenţă maternală; asistenţă juridică; integrare şcolară; integrare socio-profesională; dezvoltarea de abilităţi de viaţă independentă în cadrul Clubului Tinerilor; dezvoltarea de abilităţi vocaţionale în cadrul atelierilor de terapie vocaţională – pictură, artizanat, legătorie – tipografie, calculatoare, croitorie si confectionare lumanari; unitate protejata - Util Deco (www.shop.alaturidevoi.ro )

Servicii de prevenire a transmiterii infecţiei HIV în comunitate – activităţi outreach de prevenire a transmiterii infecţiei de la mamă la copil;

Servicii de promovare şi apărare a drepturilor – advocacy la nivel de autorităţi locale şi naţionale; advocacy de caz;

Servicii de dezvoltare profesională în domeniu pentru diferiţi actori ai comunităţii care sunt sau au tangenţă cu domeniul HIV/SIDA – cursuri de formare; simpozioane, şcoli de vară; conferinţe; dezbateri ş.a..

Afilieri:
FOND; Reţeaua de arte „Împreună”; International AIDS Society; International People living with HIV/AIDS; AIDS Action Europe; International Women’s Health Coalition.

Report Listing   Data adaugarii: 14.3.2011  Vizualizari: 591

Rate now:  
0
10 
sponsorizare
by daniela predescu
on 27.12.2013
buna ziua ,ma numesc daniela predescu,am 28 de ani din Rm Valcea,,sufar de trombocitopenie imuna si mi s-a recomandat sa fac tratament cu revolade un medicament costisitor pt bugetul meu (1400ron/luna)
vreau sa va cer ajutorul sa ma ajutati sa gasesc sponsorizare pt tratament .
date de contact 0786465439 sau adresa de mail pdanutta@yahoo.co.uk

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?