Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dezvoltare > Asociatia Arta de a Trai Romania
   video_ong
video_anunt
Avem 55 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59035

 

Asociatia Arta de a Trai Romania

0

Asociatia Arta de a Trai Romania


Strada: Calea Plevnei
Codul postal: 040000
Orasul: Bucuresti
Judetul/Sectorul: Sectro 1
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Sonia Radut

"Arta de a Trai" este o organizatie educationala si umanitara multilaterala, non-guvernamentala si not-profit, prezenta in peste 152 de tari. Fondata in 1982 de catre Sri Sri Ravi Shankar, "Arta de a Trai" este astazi una dintre cele mai mari organizatii de voluntariat din lume.

Inspirata de viziunea fondatorului de a crea o lume fara violenta, o familie globala fara stres, organizatia este angajata in multiple initiative de ajutorare umanitara si de imbunatatire a calitatii vietii. Scopul organizatiei este de a aduce pace la nivel individual, precum si la nivel de societate, natiune si in intreaga lume. Ariile sale de lucru acopera solutionarea conflictelor, reducerea efectelor dezastrelor si vindecarea traumelor, diminuarea saraciei, emanciparea femeilor, reabiliatarea detinutilor, educatie pentru toti, campanii impotriva foeticidului si exploatarii fortei de munca a copiilor si durabilitatea mediului.

Fundatia colaboreaza de pe pozitia de consilier special cu Consiliul Economic si Social (ECOSOC) al Natiunilor Unite, participand la o serie de comitete si activitati legate de sanatate, educatie, dezvoltare durabila si rezolvarea conflictelor. De asemenea duce la indeplinire mai multe initiative impreuna cu organizatii ale Natiunilor Unite precum: United Nations Millennium Campaign (UNMC), United Nations Children’s Fund (UNICEF), etc.


Report Listing   Data adaugarii: 31.3.2015  Vizualizari: 751

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?