Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Dezvoltare > Toastmasters Iași
   video_ong
video_anunt
Avem 48 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 59035

 

Toastmasters Iași

10

Toastmasters Iași


Strada: B-dul Carol
Codul postal: 700503
Orasul: Iasi
Judetul/Sectorul: Iasi Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Bogdan Dumitrescu
Telefon: 0749383826

Cine te invata sa vorbesti in public?

Nu exista nici un instructor la un Club Toastmasters. In schimb, membrii isi evaluaza intre ei prezentarile orale si conducerea activitatilor. Acest proces de evaluare este o componenta integranta a programului de educatie în ansamblu.

Membrii Toastmasters improvizeaza discutii pe diferite subiecte, servind totodata ca ofiteri în diferite roluri de conducere.

Misiunea Toastmasters Iasi

Misiunea clubului Toastmasters Iasi este de a oferi oportunitatea dezvoltarii abilitatilor de leadership si vorbit in public, intr-un mediu pozitiv si deschis oricarei persoane care are ca scop dezvoltarea personala.

Prin membrii sai, Toastmasters Iasi ajuta barbatii si femeile sa invete si sa practice arta vorbitului in public, a ascultarii si a gandirii – abilitati vitale in dezvoltarea corecta a unei personalitati de succes.

Viziunea Toastmasters Iasi

Toastmasters Iasi indruma oamenii sa-si atinga potentialul maxim si sa-si realizeze visurile.

Prin activitatea clubului nostru, oamenii isi dezvolta capacitatea de comunicare si leadership, astfel gasind curajul de a face schimbari pozitive in viata lor.

Valorile Toastmasters Iasi

Toastmasters Iasi apreciaza integritatea, dedicarea catre excelenta si respectul celorlalti.

Acestea sunt valori demne de o organizatie mareata si credem ca trebuie sa le incorporam in fiecare decizie pe care o luam.

Folosindu-ne de aceste valori, evaluam si oferim feedback-uri constructive, construim strategiile si viziunea noastra de viitor.

Ce se intampla la o intalnire Toastmasters?

Presedintele clubului deschide sedinta si prezinta rolul clubului.
Sectiunea de discursuri, unde vorbitorii alesi isi tin discursul.
Sectiunea de creativitate si discursuri improvizate.
Sectiunea de evaluare a vorbitorilor si a liderilor
Finalizarea intalnirii.
Formatul intalnirii poate varia, insa in mare acesta este programul.

Invitatii au dreptul de a participa la sedinta?

Noi incurajam toti membrii, inclusiv invitatii sa participe la sedinta si daca vor, exista o sectiune speciala, cea a discursurilor improvizate – Table Topics, in care oricine poate participa.

Ce este mai exact „Table Topics”?

Table Topics este o sectiune foarte amuzanta. Practic, trebuie sa vorbesti intre 1,5-2 minute despre un subiect la prima vedere pentru care ai 10-30 secunde la dispozitie ca sa te pregatesti.

Un membru al clubului va face mai multe biletele cu diferite subiecte (ce pot include sa vorbesti despre mancarea preferata, sa vinzi un pix, sa vorbesti despre calatoria ideala) si apoi cine doreste vine si alege unul din aceste bilete.

Ce sunt discursurile pregatite?

Un discurs pregatit este acel discurs pe care membrii clubului l-au pregatit cu mult timp dinainte si sunt gata sa-l prezinte in fata celorlalti membri. Durata unui astfel de discurs poate varia intre 5 si 25 de minute.

Ce este evaluarea?

Sectiunea de evaluare este foarte importanta pentru fiecare membru pentru ca ofera un feedback obiectiv si creativ ce duce la perfectionare. Evaluarea tine de gramatica, limbajul trupului, energia discursului, contactul vizual cu publicul, miscarea scenica, captarea atentiei, etc.

Este important de retinut ca aceste evaluari sunt obiective si sunt din punctul de vedere al evaluatorului.

Programele noastre cuprind: development, Meeting, Having fun.

Mai multe detalii pe website-ul Toastmasters Iasi.


Report Listing   Data adaugarii: 11.9.2012  Vizualizari: 503

Rate now:  
0
10 
Un mediu de dezvoltare extraordinar
by Madalina
on 12.09.2012
Am intalnit Toastmasters Iasi aproape acum un an si impreuna cu membrii din organizatie am participat la diverse programe de dezvoltare, atat intalniri, cat si traininguri oferite de catre colaboratorii nostri, teambuilding si coaching.

Un mentor din interiorul grupului mi-a fost delegat si mi-a facilitat intelegerea tuturor activitatilor din organizatie si m-a indrumat atent spre a-mi atinge toate obiectivele propuse pentru a ajunge un - public speaker - cat mai bun.

Aici am invatat sa folosesc toate emotiile pe care le am pentru a transmite un mesaj intr-o maniera eficienta iar numarul mare de persoane din care se constituie publicul nu mai este o dificultate asa cum era inainte.

In Toastmasters Iasi am intalnit o atmosfera pozitiva de dezvoltare, prieteni, persoane din diferite domenii si de diferite varste, am invatat cum sa comunic pe canale diferite si pe intelesul tuturor.

Recomand aceasta organizatie tuturor persoanelor interesate de leadership, public speaking, chiar mai mult, de dezvoltare personala - pentru ca aici se poate descoperi un univers al invatarii.

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?