Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Cultura > Asociatia Nevo Parudimos
   video_ong
video_anunt
Avem 18 vizitatori şi 1 membru online

Număr afişări conţinut : 59008

 

Asociatia Nevo Parudimos

10Strada: Bega
Numarul: 1
Codul postal: 320059
Orasul: Resita
Judetul/Sectorul: Caras-Severin Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Grebeldinger Daniel
Telefon: 0355429350
Fax: 0355429351
Asociația Nevo Parudimos este o organizație apolitică, neguvernamentală, nediscriminatorie, civica și independent față de orice instituție de stat. Asociația a fost înființată în anul 2008, la Resița, de către un grup de profesori, învățători, studenți și reprezentanți ai romilor în instituțiile publice din România pentru a îmbunătăţii problemele grupurilor dezavantajate.
Asociația Nevo Parudimos urmăreşte să diminueze discrepanţele economice, sociale şi educaţionale din societate prin oferirea de sprijin grupurilor dezavantajate. Acest sprijin se realizează pe două domenii: cel educaţional şi cel social încercându-se de cele mai multe ori îmbinarea acestora.
În domeniul educaţiei asociaţia conlucrează cu scolile si cu instituţiile coordonatoare în proiecte menite să crească gradul de educaţie al membrilor comunităţilor dezavantajate. În domeniul social asociaţia oferă servicii de consiliere şi sprijin care sunt complementare serviciilor educationale.
Toate proiectele asociaţiei au o componentă în care sunt implicaţi voluntarii asociaţiei sau sunt adresate tinerilor din comunităţile dezavantajate, tineri care noi avem convingerea că în viitor vor fi cei care vor schimba acele comunităţi.

Report Listing   Data adaugarii: 8.7.2011  Vizualizari: 520

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?