Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Cultura > Asociatia Drumetii Montane
   video_ong
video_anunt
Avem 15 vizitatori şi 1 membru online

Număr afişări conţinut : 59008

 

Asociatia Drumetii Montane

10Strada: Calea Bucuresti
Numarul: 154
Codul postal: 210150
Orasul: Targu Jiu
Judetul/Sectorul: Gorj Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Persoana de contact: Canavoiu Alexandru
Telefon: 0762325903

Asociația Drumeții Montane s-a născut din dorința de a face acel CEVA despre care toți vorbim că trebuie făcut, dar niciodată nu întreprindem pasul următor... s-a născut pe creasta Parângului, în pădurile Vâlcanului și pe malurile apelor din Retezat, s-a născut cu speranța că vom fi răspunsul la întrebarea: CINE?
Plecăm la un drum lung cu încrederea că vom reuși să-i educăm pe cei de lângă noi într-un spirit verde și cu dorința de a face cât mai multe acțiuni pentru a proteja natura în toate formele sale.
Drumeția montană ne definește ca stil de viață și ca activitate preferată, pentru că niciodată nu vom putea descrie bucuria, fiorul ce îl simțim când pornim la drum cu rucsacul în spate.
Asociația Drumeții Montane este un partener viabil pentru autorități publice, instituții de învățământ, custozi și administratori ai ariilor naturale protejate, un prieten pentru cei care vor să participe la acțiunile eco-sportiv-turistice, dar și un contestatar aprig al celor care distrug mediul înconjurător.
Juridic am luat ființă la data de 19 octombrie 2010 și ne dorim ca în timp să completăm aceasta prezentare cu acțiunile concrete pe care le-am întreprins și rezultatele obținute.
Pe toți cei care doresc să pornească în drumeții montane, îi așteptăm alături de noi, să facem împreună un pas în natură, pentru natură!


Report Listing   Data adaugarii: 19.9.2011  Vizualizari: 697

Rate now:  
0
10 
Felicitari
by Hannah Irina
on 29.11.2011
Felicitari, la cat mai multe activitati
10 
Felicitari
by Hannah Irina
on 29.11.2011
Felicitari, la cat mai multe activitati

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?