Autentificare
Prima pagina > Catalog ONG > Alte domenii > Femei in Afaceri
   video_ong
video_anunt
Avem 54 vizitatori online

Număr afişări conţinut : 58772

 

Femei in Afaceri

10

Femei in Afaceri


Strada: Calea Mosilor
Numarul: 52
Codul postal: 020886
Orasul: Bucuresti
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Adresa Web
Telefon: (021) 201 10 33 / 0724 345 739 / 0723 270 430
FEMEI IN AFACERI promoveaza si sustine femeile care au un business, doresc sa inceapa unul sau pe cele care au o cariera de succes, construind un mediu propice de relationare si dezvoltare a afacerilor in randul femeilor. Asociatia FIA, infiintata in 2009, a luat nastere ca urmare a dorintei de a impartasi din experienta acumulata in timp si de a pune in legatura femei preocupate sa isi dezvolte viata profesionala. Printre proiectele derulate de FIA se numara workshopuri, evenimente de afaceri, seminarii, conferinte, targuri, proiecte sociale si culturale, activitati caritabile.

INTALNIRI DE SOCIALIZARE reprezinta cel mai amplu proiect derulat in acest moment de FIA, este proiectul prin care asociatia si-a inceput activitatea. Prin intermediul acestui proiect, echipa FIA ofera teme de actualitate, competentele femeilor care au o experienta semnificativa intr-un domeniu, networking prietenos si idei bune de afaceri. Fiecare intalnire beneficiaza de un speaker invitat, care dezvolta o tema de business.

Report Listing   Data adaugarii: 13.5.2011  Vizualizari: 292

Rate now:  
0

RSS Feeds
Pentru abonare la Newsletter-ul CatalogONG introduceti numele si adresa de email.

Lista ONG
Anunturi ONG

Activati intr-un ONG?
 
Ce parere aveti despre noul design al paginii Catalog ONG?